2013'ün En İyi Mobil Oyunları
Telefonlarda uygulamalardan sonra en eğlenceli seçenek oyundur. 2013'ün mobil üzerinden en çok oynanan oyunlarından birkaç tane bahsedeceğiz.

Clash of Clans


Savaş ve macera oyunları arayanlar için harika bir uygulama Clash of Clans. Kendi ordunuzu kurup seviye atlıyorsunuz ve kendinizi geliştirip savaşlara çıkıyorsunuz. Kazandığınız savaşlar için seviye atlayıp hediyeler kazanıyorsunuz. 2013'ün en beğenilen savaş oyunlarından birisi Clash of Clans, savaş oyunları kategorisinde üst sırada.

Dead Trigger 2


Bu oyunumuzda ise Zombi severler için harika bir uygulama. Dead Trigger 2 yayınlandığından itibaren yüksek sıralara çıkmaya başlayan oyunlardan birisi. İlk sürümü 2. sine göre daha az kullanıcı olmasına rağmen 2. sürümü daha çok kullanıcıyı topladı. Uygulamaya ulaşmak ve daha fazla bilgi sahibi olup oyunu indirmek için Dead Trigger 2 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Angry Birds Go


Angry birds oyununun popülerliğinden sonra birçok uygulama kullanıcılara sunuldu. Son uygulama olan Angry Birds Go, sırasını kimseye kaptırmıyor. Büyük indirme rakamına ulaşan bu uygulama popülerliğini koruyor. Araba yarışı yaparak puanlar topluyorsunuz ve aracınızı geliştiriyorsunuz. Üstelik farklı farklı kızgın kuşlar da ekleniyor. Uygulamaya ulaşmak ve daha fazla bilgi sahibi olup oyunu indirmek için Angry Birds Go sayfasını ziyaret edebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top