ESET Mobile Security Pro (Android) Türkçe İndir

ESET Mobile Security, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için hazırlanmış olan bir güvenlik uygulamasıdır. Klasik bilgisayarlarda başarılı bir şekilde kişisel ve kurumsal güvenlik çözümleri üreten ESET, tecrübesini mobil dünyaya aktarmaya başlayarak ve ESET Mobile Security gibi ürünlerle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

Öne Çıkan Özellikler:
• Erişimde tarama ve İsteğe-Bağlı tarama: Kullanıcı istediği zaman tüm cihazı tarayabilir ve cihazın olası doküman, bağlantı etkileşimlerinde otomatik olarak veri taraması gerçekleştirir.
• Akıllı Güvenlik Duvarı: Ürün, güncel veritabanı ve güvenlik kurallarını kullanarak her zaman aktif bir güvenlik kalkanı oluşturur.
• SMS/MMS Antispam – Özelleştirilebilir: Belirlenen doğrultular kapsamında gelen kısa mesaj ve zengin mesajlar kontrol edilir.
• Gelişmiş Güvenlik Sistemi – Uzaktan silme desteğiyle Hırsızlık Önleme Sistemi (Anti-Theft): Olası bir hırsızlık olayı sonucunda istenmeyen kişilerin eline geçen cihazdaki tüm bilgileri silme özelliği.

ESET Mobile Security, gelişmiş tarama ve karantina altına alma özellikleriyle var olan diğer özelliklerini pekiştiriyor.

ESET Mobile Security Pro (Android) Türkçe İndir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top