AVG Internet Security 2014 Full İndir

AVG Internet Security 2014 - indirme ve test için uygun bir entegre antivirüs AVG 2014 en son sürümü. Daha fazla güvenlik özellikleri ve performans çözümleri geliştirmek ek olarak, aynı zamanda güvenli ve kalıcı sabit diskinizdeki dosyaları silmek için olanak sağlayan yeni bir özellik ekledi. Desteklenen dosya biçimleri ve klasörlerin bağlam menüsünde bulunan işlevselliği. Bu yeni sürüm tüm anti-virüs çözümleri değişiklik ve yenilik çeşitli getiriyor beri, geliştiriciler işleyişi test etmek için yeni bir anti-virüs AVG Internet Security 2014 yüklemek ve test etmek için sunuyoruz.

Ana bileşenleri
- Antivirus ve antispyware
- Anti- Rootkit
- Web koruma Surf -Shield
- Web Tarayıcı Online Shield
- Gizlilik ilkesi
- Kimlik Uyarısı
- E-posta Tarayıcı
- Anti-spam
- Kişisel güvenlik duvarı
- PC Analyzer
- Veri ambarı
- İlave bileşenler

2014 yılında Yeni İyileştirmeler ve Değişiklikler
Ek Gizlilik: Bu ​​sürüm kişisel verilerin kutsallığını vurgu konulmuştur . 2014 yeni sürümü PC'nizde çevrimiçi olduğunuzda verilerinizi güvende tutmaya yardımcı olur , aynı zamanda diğer yeni bileşenler File Shredder ve
Veri Ambarı AVG Data Safe ile gizliliğin korunması güçlendirir sadece.

File Shredder: Normal dosya silme her zaman yeterince güvenli değildir. Bazı durumlarda, veri kurtarılabilir. Tüm hassas verilerin gizliliğini sağlayacak şekilde File Shredder güvenli bir şekilde siler iyileşme olasılığı olmadan veri. Dosyaları kalıcı olarak silinir ve erişilen veya yetkisiz kişiler tarafından kurtarılamaz.
AVG Data Safe - Veri Ambarı tüm önemli dosyaları için bilgisayarınızda bir parola korumalı şifreli depolama oluşturmanıza olanak sağlar. Bir veri ambarı AVG Internet Security ana penceresinde "Bilgisayar" mevcuttur.
Size uygun bunları kullanmak için izin , bir depo otomatik olarak bilgisayarınızda bir sürücü olarak görüntülenir oluşturur .
Yeterli boyutu Seçilen depo oluşturulur. Sadece gerekli tüm verileri içeren önceden oluşturulmuş depo artırmak.

Geliştirilmiş Algılama (En tehdit Algılama): Algılama sürekli koruma sağlamak için geliştirmektedir. bugünün internet tehditlerine ayak olduğunu.

Karma Dosyaları: Yeni AVG antivirüs bulut hizmeti kullanarak dosyaları tarar kullanıcıların bilgisayarlarında belirli dosyaları yaygınlığı bildirir . Bu bilgiler ( sezgisel tarama , davranış algılama ) tehditlerin tespit yeteneklerini geliştirmek için kullanılır. Herhangi bir kişisel bilgi toplamak ve kullanıcıların verilere erişim sağlamak için , ürünlerini geliştirmek için bir program seçmek zorunda değilsiniz .
Bileşen Anti-Virüs, kötü amaçlı yazılımları temizleme antivirüs motoru daha da geliştirilmesi ve optimizasyonu

Çekirdek: Veritabanı dosyası tespit büyüklüğüne optimizasyonu . 2013 yılından itibaren 2014 veritabanı güncelleme.

AVG Internet Security 2014 (32 Bit) Full İndir

AVG Internet Security 2014 Full İndir


AVG Internet Security 2014 (64 Bit) Full İndir

AVG Internet Security 2014 Full İndir


0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top